Головна » 2019 » Квітень » 16 » Конкурс «Учитель року – 2019» в номінації «Географія» завершено
11:34
Конкурс «Учитель року – 2019» в номінації «Географія» завершено

   В нашому закладі з 04 по 12 квітня проходив ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія», в якому взяло участь 24 вчителів із усіх регіонів України та 10 осіб журі – професори провідних ВУЗів України, заслужені вчителі України, переможці попередніх конкурсів з даного предмету.

Учителі проходили кілька видів випробувань:

  • методичний практикум, у якому були 2 дні (п’ятниця і субота) задіяні 2 групи учнів 8-Б та частково 8-А класів. Кожні 15 хвилин групи змінювали одна одну. Вчителі демонстрували членам журі різні методичні прийоми роботи з дітьми;
  • тестування з фахової майстерності;
  • виконували практичну роботу «Дослідження»;
  • проводили показовий урок географії, де були задіяні учні 7-Б, 8-Б, 9-Б, 10-А, 10-Б класів.

Адміністрація закладу щиро дякує учням, які показали на уроках хороші знання географії, плідну співпрацю з учителями, високий рівень комунікації з однокласниками та класним керівникам: Філіпчук О.М., Грабовець О.Л., Рубчук Т.М., Федорук О.П., Сухомлін О.Х. за злагоджену роботу з організаційних питань.

Особлива подяка вчителям географії: Євсюк О.В. та Яковініч С.О., завдяки їм наші учні мають хороші знання з географії. Конкурсанти неодноразово це відмічали, як і бажання учнів допомогти конкурсантам, підтримати їх.

Всі учасники конкурсу і члени журі щиро дякували колективу школи за хорошу організацію. І справді, всі структурні підрозділи школи спрацювали на 12 балів.

І сьогодні, я як директор, щиро дякую за злагоджену роботу всім причетним до конкурсу.

Крім згаданих вище педагогів, до проведення конкурсу були залучені і інші вчителі та працівники школи. Я дякую заступникам директора з навчально-виховної роботи Стречену Ю.В. за забезпечення конкурсу оргтехнікою, Гусак Р.А., заступнику директора з виховної роботи – Сметюх А.М., соціальному педагогу – Куліковській А.П., педагогам-організаторам – Ковч Б.Ю. та Мельник В.І. – за оздоблення вестибюлю,  Понедільник Т.А. – за оформлення стенду на другому поверсі, Ковалець Н.В. та Кушнірук Н.Ф. – за підготовку фотозони, заступнику директора з господарської роботи – Ярошук І.М., працівникам їдальні – за смачні обіди та вечері для конкурсантів та журі. Щиро дякую вчителям, які готували смачну каву для конкурсантів та журі: Шворобей О.Р., Горовій Л.В., Гладищук Т.В., Федорук Л.О., Ковальчук Т.А., Місюра Н.І., Рижко А.О., Літвінчук О.В., Каленчук Н.В., Зінчук С.С., Топольській С.С. Керувала цим процесом лаборант школи – Кушнірук Н.Ф. Дякую вчителям музики: Максимчук Л.В. за підготовку музичних номерів, Марцинковському В.П. – за виступ «Брас-Бенду» та технічному персоналу школи за порядок і чистоту.

 

Директор НВК «ЗОШ №11-ліцей» м. Ковеля

Переглядів: 531 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar