Головна » 2014 » Грудень » 19 » Відбувся обласний фінал конкурсу «Вчитель року-2014»
13:50
Відбувся обласний фінал конкурсу «Вчитель року-2014»

 

Нещодавно увага освітян міста Ковеля була прикута до нашого навчального закладу. Упродовж чотирьох днів у стінах школи проходив обласний фінал конкурсу «Вчитель року-2014» у номінації «Образотворче мистецтво». Десять найкращих учителів з різних куточків Волині: Луцька, Іванич, Горохова, Турійська, Маневич, Каменя-Каширського, Ковеля, Рожищ, Старої Вижви виборювали право називатись переможцем.
У рамках конкурсу молоді й досвідчені фіналісти змагались на рівних. Вони проводили майстер-класи, давали уроки. Діти, котрим випала честь побувати на конкурсних уроках, були у захваті. Учителі ж, у свою чергу, дякували учням за активність і підтримку. Та все ж, конкурс залишається конкурсом. Останнє слово, звісно, буде за журі.
Судді відмітили чітку організацію конкурсу й подякували адміністрації закладу за гостинний прийом. Особливу вдячність конкурсанти та члени журі висловили директору школи Сидорук Г.О., заступнику директора з виховної роботи Сметюх А.М., заступнику директора з інформаційно-комунікативних технологій Стречену Ю.В., а також вчителям, які готували класи до конкурсу: Мартинюк Л.А., Ткачук Н.П., Хлуд О.О., Михалевич С.О., Питель М.В., Терещук І.П..
Конкурсні дні залишили багато світлих, яскравих, незабутніх вражень для всіх, хто хоч якось був до них


Переглядів: 602 | Додав: eurocomp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar