Головна » 2020 » Листопад » 5 » Про запровадження  дистанційної роботи
11:53
Про запровадження  дистанційної роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради
Заклад загальної середньої освіти «Ліцей №11 м. Ковеля»
вул. Заводська, 31, м.Ковель, 45000 тел. (03352) 5-43-09, тел./факс 5-48-80
E-mail NVK_11@ukr.net КОД ЄДРПОУ 20141694

НАКАЗ

03.11.2020                                                     м. Ковель                                                          № 132

Про запровадження 

дистанційної роботи

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19» (зі змінами від 13.10.2020 № 956), постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)», протокольного рішення засідання Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.10.2020 року, беручи до уваги лист управління освіти Ковельської міської ради від 02.11.2020 року «Щодо організації навчального процесу в закладах загальної середньої освіти з 03.11.2020 року», лист управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради від 03.11.2020р. № 01-18/988 у зв’язку із встановленням в м. Ковелі «червоної» зони, що передбачає заборону відвідування закладів освіти здобувачами освіти

НАКАЗУЮ:

  1. Обмежити відвідування закладу освіти здобувачами освіти.

2. Продовжити освітній процес у ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ «Ліцей  №11 м. КОВЕЛЯ» за технологіями дистанційного навчання на платформі Google з використанням додатків Classroom, Meet, Zoom  в умовах встановленої «червоної» зони в м. Ковелі з 03 листопада 2020 р.

     3. Відповідальним за проведення дистанційного навчання в закладі призначити заступника директора з навчально-виховної роботи Стречена Ю.В.

     4.Заступникам директора з НВР Стречену Ю.В., Гусак Р.А., Хлапук В.О.

4.1. Контролювати виконання навчальних програм з предмета, якість надання освітніх

послуг, результати навчання учнів.

     4.2. Продовжувати методичну та консультативну роботу серед педагогічного колективу    щодо використання ними методик та інструментів, які можуть застосовуватися під час дистанційного навчання.

     5.Педагогічним працівникам школи на період встановленої «червоної зони» :

5.1. Працювати віддалено (за заявою) або в закладі освіти, використовуючи технології дистанційного навчання.

5.2. Забезпечити надання освітніх послуг відповідно до розкладу,      застосовуючи асинхронні та синхронні методи роботи.

5.3. Планувати індивідуальну роботу на виконання  навчальних програм з предмета, включаючи методи та інструменти з врахуванням власного технічного забезпечення, санітарних, вікових норм навантаження та можливостей учнів, відповідно до розкладу уроків. 

5.4. Підтримувати зворотній зв'язок з учнями (батьками) для постійного корегування методик за допомогою інструментів дистанційного навчання.

5.5. Проводити оцінювання різних видів робіт учнів.

5.6. Вести облік та оцінювання учнів у електронному журналі.

5.7. Контролювати участь учнів в освітньому процесі з використанням технологій дистанційного навчання.

       6. Заступнику директора з господарської роботи Ярошук І.М. забезпечити використання антисептичних та дезінфікуючих засобів, контроль за прибиранням та щоденною дезінфекцією санітарно-побутових приміщень, поверхонь в місцях спільного користування працівників закладу.

7. Працівникам закладу неухильно дотримуватися правил гігієни, безпечної соціальної    дистанції при спілкуванні, використовувати індивідуальні засоби захисту під час перебування в приміщенні школи.

       8. Заступнику директора з НВР Стречену Ю.В. розмістити наказ на сайті закладу.

       9. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор ліцею №11 м.Ковеля                                         Г.О.Сидорук

 

Наказ про затвердження Положення про дистанційне навчання

Положення про дистанційне навчання

 

Переглядів: 297 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar