Головна » 2014 » Грудень » 11 » Юні дослідники-науковці.
09:35
Юні дослідники-науковці.

05 грудня 2014 року у закладі відбувся шкільний етап  конкурсу-захисту наукових робіт слухачів шкільного наукового осередку учнів «Пошук». Метою конкурсу є залучення інтелектуально-обдарованої учнівської молоді до наукових досліджень, сприяння професійному самовизначенню, зміцненню зв’язків між педагогами та учнівською молоддю.

Хочеться відмітити високу результативність роботи у даному напрямку випускника 11 класу Бабарики Станіслава. Ним було представлено два наукові дослідження «Доцільність використання роботизованих систем для модернізації існуючого промислового обладнання на прикладі приставки «Тезей»» (секція робототехніки) та «Використання теореми Штольца для знаходження границі послідовності» (секція математики). Гідно захистили свої наукові дослідження учень 10 класу Сіховський Владислав (секція математики) та учениця 11 класу Лукашук Марія (секція історії).

Журі шкільного етапу Конкурсу відмітили те, що усі учасники представили цікаві, змістовні, грамотно викладені та естетично оформлені науково-дослідницькі роботи. Усі вони будуть захищати честь закладу у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Учні 10 класу Козачук Михайло та Гайдучик Микола представили свої напрацювання у галузі робототехніки – роботизовану гуманізовану систему. Дев’ятикласник Голечко Вдадислав черговий раз продемонстрував роботу роботизованої системи «Гермес» для роботи в небезпечних середовищах.

Під час підготовки до конкурсу, юні учасники відкрили для себе не лише розв’язання складних завдань чи вирішення проблем, а й можливості пізнання нового та невідомого досі. Тож бажаємо їм усім творчих успіхів у майбутньому!

 

 

Переглядів: 544 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar