Головна » 2021 » Грудень » 8 » День Збройних Сил України
12:25
День Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України.

Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може.

 Саме цим займається сучасна українська армія. На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

Хоч офіційна історія українського війська не довга, але справжній вік Української армії сягає кількох століть. Її бойові традиції формувались у важких кривавих війнах і конфліктах від доби Київської Русі  і до сьогодення.

День Збройних сил України - це мужності й геройства свято.

І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато

І тим, хто нині з автоматом нам спокій береже і захищає

Мене і маму, і сестру, і брата і велику нашу всю родину -

Рідну, вільну Україну.

 Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків.

 Наші хлопці майбутні захисники Вітчизни, ми впевнені, що вони з гідністю нестимуть це звання, адже їм довірять оберігати спокій багатьох мільйонів жителів України.

Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки й армійська дисципліна, витримка та а неабияка сила.

У нашому ліцеї на паралелі 8-их та 9-их класів була проведена розважальна військово-патріотична гра-квест «Курс молодого бійця» серед команд  «Десант»(8-А) , «Палаш»(8 –Б), «Червона калина»(8-В) та «Молода Січ»(8-Г) та команд «Кіборги»(9-А),  «Дозорці»(9-Б), «Стріла» 9-В та «Сокіл»(9-Г).

 Учителями фізичної культури були проведені змагання для хлопців та дівчат, протягом якого діти змагалися за звання найсильніших та найспритніших у конкурсах: «Згинання розгинання рук», «Передавання м’яча у колі», «Естафета з перешкодами», "Переправа з обручами", " Конкурс капітанів", «Миття казарми», «Одягання», «Естафета з апельсинами».

За підсумками загальнокомандного результату перемогу здобули на паралелі 8-их класів команда  8-Г класу "Молода Січ", на паралелі 9-их класів команда «Дозорці», які були нагороджені грамотами та смаколиками.

 

     Змагання пройшли весело та завзято, діти проявили сильний характер та найкращі фізичні якості.

Переглядів: 179 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar