Головна » 2020 » Листопад » 4 » День відкритих дверей в Національному університеті "Острозька академія"
11:50
День відкритих дверей в Національному університеті "Острозька академія"

Дозвольте повідомити Вас про те, що в Національному університеті «Острозька академія» 05 листопада 2020 року відбудеться дистанційний день відкритих дверей. Щиро запрошуємо долучитися до цієї події випускників Вашого закладу загальної середньої освіти.

Реєстрація для участі за посиланням: https://forms.gle/RB7JvsKiVQnKgWXm7

Покликання на онлайн-зустріч у застосунку Google Meet усім охочим надішлють на електронну пошту після реєстрації.  

Програма заходу:

10:00 − 10:30 − зустріч із ректором університету, доктором психологічних наук, академіком Міжнародної слов'янської академії наук та АН ВШ України, заслуженим працівником народної освіти України, ветераном праці, Героєм України - Пасічником Ігорем Демидовичем.

10:30 − 11:00 − зустріч із помічником ректора з освітнього менеджменту, відповідальним секретарем Приймальної комісії Національного університету «Острозька академія» Юлією Юріївною Харчук.

11:00 − 11:15 − представлення студентського життя університету від голови Братства спудеїв Олександри Олієвської.

11:15 − 12:00 − екскурсія в новому навчальному корпусі університету.

12:00 − 13:00 − сесія питань/відповідей за участі деканів, відповідального секретаря Приймальної комісії, студентського самоврядування.

Участь у дні відкритих дверей безкоштовна.

Також ми організовуємо індивідуальні дні відкритих дверей, коли абітурієнти можуть відвідати університет та поспілкуватися з тими представниками Острозької академії, які їх цікавлять. Щоб взяти учать у такому заході, потрібно звернутися за номером контактної особи мінімум за 2 тижні до запланованого приїзду та узгодити деталі. Обов’язковою умовою є те, щоб у цей період місто не перебувало в червоній карантинній зоні, адже тоді ми не можемо здійснювати штатний навчальний процес і приймати гостей.

Щоб знати про новини й події Острозької академії, ви можете підписатися на новини від приймальної комісії університету: https://forms.gle/MZ8a8N6m2NTfVrEa9

Сторінка для абітурієнтів: https://www.facebook.com/vstupoa

Офіційна сторінка університету: https://www.facebook.com/oa.edu.ua


Контактна особа:
Горбач Іванна
e-mail: Ivanna.horbach@oa.edu.ua
тел. (096) 02 66 880

Переглядів: 366 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar