Головна » 2022 » Січень » 10

«Гомінкий сміх, драйвові танці і багато спілкування!»- саме під таким девізом 10 січня учні Ліцею №11 м. Ковеля організували новорічні розваги з дітлахами біля міської ялинки.

Дітвора, що не побоялась колючого холоду, залюбки змагалася, виконувала цікаві завдання, брала участь в естафетах та навіть на мить ставала казковими героями і відомими артистами. Разом колядували, водили хороводи та зігрівалися під час танцювальних руханок, тому й час минув зовсім непомітно. Ліцеїсти у ролі казкових ельфів подарували багато тепла і радості для маленьких сердець, а мешканцям міста - святковий настрій, незважаючи на похмуру погоду і низьку температуру.
Сподіваємось, маленькі ковельчани пам’ятатимуть про ці моменти ... Читати далі »
Переглядів: 157 | Добавив: makhnyukangelina | Дата: 10.Січ.2022 | Коментарії (0)


У Ковелі уже стало гарною традицією готувати воїнам, які зараз на Сході, гостинці до новорічно-різдвяних свят.

Напередодні Рада старшокласників міста ініціювала та провела акцію “Спільними зусиллями”, а ліцей №11 з радістю долучився!

Учні та вчителі приносили різноманітні смаколики, концервовані продукти. І маленькі, і дорослі писали листи воїнам, дякували за спокій, мирне небо.

Найближчими днями волонтер, депутат міської ради Валерій Черняков разом зі своїми друзями доправить усе зібране на Схід. Каже, що планують заїхати в Мар'їнку, Попасну, Авдіївку, Троїцьке.

Дякуємо усім, що долучилися!
Нехай наших захисників завжди оберігає Ангел-охоронець, а вам добро сторицею пове ... Читати далі »
Переглядів: 141 | Добавив: makhnyukangelina | Дата: 10.Січ.2022 | Коментарії (0)