Головна » 2013 » Жовтень » 11

У першу неділю жовтня і напередодні цього дня нинішні й колишні учні шкіл, технікумів, училищ, вузів вітають своїх улюблених педагогів. День вчителя, мабуть,  найулюбленіше свято не тільки самих вчителів, а й учнів. Це день квітів, привітань,яскравих стінгазет та святкових концертів, які готують учні. 

У ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Добавив: ADMIN | Дата: 11.Жовт.2013 | Коментарії (0)

    «Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів». (І. О.Решетовська)
      Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
    Щорічно в нашому навчальному закладі проходить акція "Добром забуте серце обігрійте!", приурочена цій даті. Члени шкільного міністерства милосердя та культури і відпочинку цієї осені знову з традиційними вітаннями відвідали будинок пристарілих, що розташований у нашому мікрорайоні. Одиноких дідусів та бабусь учні розважили гарною українською піснею, теплим словом, щирою посмішкою. 

< ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Добавив: ADMIN | Дата: 11.Жовт.2013 | Коментарії (0)

      Напередодні Дня вчителя 2 жовтня 2013 року в нашій школі пройшла гра «Лідер». У ній брали участь учні 9-11 класів. Ця гра проводиться з метою вибрати серед учнів старшої школи претендентів на посаду адміністрації. 
    Між учасниками за кулісами панувала злагода, усі допомагали один одному долати хвилювання. Першим конкурсом було представлення. Наступна сходинка – виступ із доповіддю на тему «Якби я був одним із адміністраторів школи». У кожного із учасників були найрізноманітніші ідеї щодо удосконалення роботи школи, її оновлення, гадаємо, дирекція візьме це до відома. Потім було завдання із діловодства. Останній конкурс – провести вікторину чи гру із глядачами. 
    Хвилюючим був момент оголошення результатів гри. Директором школи у день самоврядування став учень11-А класу Ярош Ілля, а Тоболіна Ангеліна (11-Б клас), Данилюк Дарина (10 кл ... Читати далі »
Переглядів: 853 | Добавив: ADMIN | Дата: 11.Жовт.2013 | Коментарії (0)