Головна » 2013 » Жовтень » 11 » День ветеранів та людей похилого віку
11:38
День ветеранів та людей похилого віку
    «Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів». (І. О.Решетовська)
      Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
    Щорічно в нашому навчальному закладі проходить акція "Добром забуте серце обігрійте!", приурочена цій даті. Члени шкільного міністерства милосердя та культури і відпочинку цієї осені знову з традиційними вітаннями відвідали будинок пристарілих, що розташований у нашому мікрорайоні. Одиноких дідусів та бабусь учні розважили гарною українською піснею, теплим словом, щирою посмішкою. 

    Також були проведені виховні години, тематичні бесіди та зустрічі в класах, у бібліотеці – виставка плакатів, творів мистецтв, фотоматеріалів, документів, книжкових видань, присвячених Дню ветерана.



Переглядів: 510 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar