Головна » 2013 » Жовтень » 11 » Святковий концерт до Дня вчителя
13:24
Святковий концерт до Дня вчителя

У першу неділю жовтня і напередодні цього дня нинішні й колишні учні шкіл, технікумів, училищ, вузів вітають своїх улюблених педагогів. День вчителя, мабуть,  найулюбленіше свято не тільки самих вчителів, а й учнів. Це день квітів, привітань,яскравих стінгазет та святкових концертів, які готують учні. 

У нашій школі свято розпочинається з самого ранку. Урочисто прибрана зала зустрічала  вчителів, гарно розмальовані стіннівки та листівки вражали  багатством вітань, на кожній перерві звучала пісня-дарунок вчителям, а в учительській чекав на педагогів солодкий торт від випускників 11-Б класу. У цьому році перед святковим концертом директор школи Сидорук Г.О. привітала вчителів та вручила подяки за сумлінну, самовіддану працю, високу педагогічну майстерність, креативність у роботі.

Вокальна група «Сонечко» (керівник Питель Ю.Й.) , хор «Ластівка», вокальне тріо в складі учениць 11-Б кл. Александрович Руслани, Бірук Юлії та учениці 9-Б класу Маркусь Людмили (керівник Максимчук Л.В.) подарували глядачам приємні хвилини насолоди українською піснею.


Переглядів: 612 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar