Головна » 2017 » Листопад » 2 » HALLOWEEN !!!
10:39
HALLOWEEN !!!

  Свято HALLOWEEN відзначають напередодні дня всіх святих – 31 жовтня. Традиція святкувати свято зародилась
ще за царя Гороха
.
   Так, наприклад, у Німеччині люди не уявляють святкування без замка Франкенштейна. Саме тут відбуваються найбільш масові гуляння. За повір’ям, саме в переддень Дня Всіх Святих привид господаря цього замку, розташованого в Дармштадті, з’являється на даху будівлі. Всі приїжджають переодягнені в страшні костюми. Аааааааааа.
   У Великобританії, як таких традицій нема. Тому в останній день жовтня головне їхнє заняття – виготовлення ліхтарів з гарбузів. Місцем масового гуляння в дні Хеловіну – це форт Емхест в місті Четем. Саме тут організовується спеціальне дійство зі спуском в підземні лабіринти замку під спеціальний музичний супровід.
   Найкращі традиції святкування цього свята у США та Канаді. Саме звідси поширились гарбузові ліхтарі і дитяче «колядування», коли маленькі хлопці ходять по домівках і погрожують що-небудь зламати, якщо господар не дасть їм цукерок або інших солодощів.
  Для Північної Америки Хеловін – це день маскарадів та карнавалів. Свято у США та Канаді настільки популярне, що місцева влада завжди до кінця жовтня прикрашає у відповідному стилі вулиці.
   Щодо України, то тут все проходить доволі скромно. Але з кожним роком Хеловін набирає популярності і в нашій країні. Це не стільки святкування, як тематичні вечірки та дискотеки. Особливо люблять веселитись школярі.
    В нашій школі теж відбулась костюмована тематична вечірка! Учні 5-А класу продумали все до дрібниць: зачіски, антураж, прикраси, макіяж та костюми. Вечірка була наповнена іграми, розіграшами, конкурсами та солодким фуршетом. Дітлахи отримали незабутні емоції та спогади.

« Метою вечірки було згуртувати дітей, надати їм можливості морально та фізично розвантажитись та гарно відпочити у колі друзів – однокласників, - розповідає Руслана Леонідівна Корнелюк, класний керівник 5-А класу. – Для дітей це було справжнє свято, вони з радістю брали участь в конкурсах, були дуже активними і допомагали один одному».
Переглядів: 636 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar