Головна » 2019 » Лютий » 25 » Звітний концерт художньої самодіяльності "Дивосвіт дитячих талантів"
08:23
Звітний концерт художньої самодіяльності "Дивосвіт дитячих талантів"

        З метою виховання дітей та учнівської молоді в кращих традиціях національної культури, забезпечення їх активної участі у гуртках художньої самодіяльності, виявлення та підтримки талантів і обдарувань 22 лютого 2019 року в нашій школі відбулося свято юних талантів – огляд художньої самодіяльності «Дивосвіт дитячих талантів».
       Захід розпочався  вітальними творами у виконанні духового оркестру та флешмобу за участі учнів 5-6-их класів.
       Концертну програму  розпочав хор "Ластівка" піснею "Молодь змінює світ".
       Приємно, коли школа плекає у дитячих душах любов до України, рідної землі. Особливо в душу запали пісні: «барви рідної землі» (вокальний гурт "Сонечко"), «Мамо» (Морозов Роман), «Йде весна»  (вокальний гурт "Любисток").
      Особливо душу глядачів порадував музичним твором "Мамі" у виконанні вокального тріо "Мрія".
       Високим рівнем творчої майстерності відзначилися виконавці: дует у складі Назарук Єлизавети та Морозова Романа «Лови момент». 
      Присутні щедро дарували артистам гучні оплески та щиро дякували за подаровані хвилини піднесеного настрою.
     Огляд-конкурс став стимулом для розвитку талантів, обдарувань, виявом художніх творчих здібностей дітей, а також сприяв залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті .
     На завершення заходу директор школи Галина Олексіївна подякувала всім його учасникам та побажала дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — добра, злагоди, миру і добробуту.

  

Переглядів: 543 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar