Головна » 2019 » Лютий » 15 » Звіт учнівського самоврядування за І семестр 2018-2019 н.р.
10:22
Звіт учнівського самоврядування за І семестр 2018-2019 н.р.

     Згідно плану шкільного учнівського парламенту 14.02. 2019 року відбулася конференція учнівського самоврядування .  Присутніми були члени учнівського самоврядування, директор школи Сидорук Галина Олексіївна, заступник директора з виховної роботи Сметюх Алла Миколаївна, педагоги-організатори Ковч Богдана Юріївна та Мельник Валерія Іванівна.

Для ритмічної та злагодженої роботи учасники конференції затвердили такий порядок денний:

  1. Аналіз діяльності шкільного учнівського самоврядування за І семестр 2018-2019 н. р.

Звітували: Президент Шкільного учнівського парламенту, учениця 10-А класу Виш Анастасія та голови міністерств.

  1. Перспективні завдання на ІІ семестр 2018-2019 н. р.

Звітували: Президент Шкільного учнівського парламенту, учениця 10-А класу Виш Анастасія та голови міністерств.

 

          Учнівське самоврядування – це широке поле можливостей для самореалізації кожного учня, орієнтоване  на досягнення соціально- корисної мети, індивідуальної і суспільної користі. 

Ми розглядаємо учнівський актив учнівського самоврядування  як форму творчої співпраці учнів і педагога, для досягнення згуртованості шкільного колективу, розвитку творчих і духовних сил, громадської думки, підготовки до дорослого життя.

    Специфіка роботи навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи №11-ліцей виражається національними елементами у її виховній роботі, відродженні краєзнавчої роботи у всіх можливих напрямах, у залученні учнів до активної участі у збереженні і охороні святинь свого народу, пам’яток культури, історії, природи, до освоєння народних промислів.

     Ростити справжнього патріота, громадянина України – це головна мета сучасного освітнього закладу. На реалізацію мети, школа включає тематичний блок заходів з патріотичного виховання, місячник військово-патріотичної роботи, під час проведення яких учнівський актив бере безпосередню участь і проявляє ініціативу.

       У І семестрі 2018-2019 році учнівське самоврядування здійснювалося через роботу учнівської ради школи, яка має на меті виховання творчої, соціально активної особистості, здатної до саморозвитку й самореалізації. Таким чином, ми розглядаємо шкільне самоврядування як режим протікання спільного і самостійного життя, в якому кожен учень може визначити своє місце і реалізува­ти свої здібності та можливості. 

Учнівська рада є постійно діючим органом шкільного самоврядування учнів. Члени учнівської ради представляють інтереси учнівської громадськості і здійснюють зв'язок з пе­дагогічною та батьківською громадськіс­тю, беруть участь у плануванні організації шкільного життя. 

    На першому засіданні Ради школи було поновлено склад правління   Міністерств:

  • освіти – голова Ярош Ярослава, 9Б клас
  • внутрішніх справ – голова Торбич Вікторія 10А клас
  • культури і відпочинку – голова  Свись Юлія 10А клас
  • преси – голова Махнюк Ангеліна 8А клас
  • милосердя – голова Валерко Владислав 9Б клас
  • вожатих – голова Климчук Марія 10А клас
  • екології – голова  Самчинська Софія 9Б клас,
  • охорони здоров’я  - голова Муравець Стас 10А клас.

Всі ці міністерства прагнуть узгодженості і балансу між учнями і дорослими. Один раз на місяць відбувалося засідання учнівської ради, де обговорювали план роботи на місяць, визначали відповідальних за різні справи, слухали звіти комісій про зроблену роботу. Кожне з міністерств визначало ті завдання, які реалізуються в учнівському колективі.

Бажаємо учнівському самоврядуванню успіхів та нових звершень!
     

Переглядів: 1754 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar