Головна » 2016 » Травень » 10 » Зустріч із військовослужбовцями
13:53
Зустріч із військовослужбовцями

             Напередодні Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги учні та вчителі нашого навчального закладу відвідали військову частину, що знаходиться у нашому місті. Довгоочікувана зустріч дуже порадувала школярів, адже кожен боєць  для них – герой, еталон мужності, сміливості та відваги.

            Військовослужбовці з нетерпінням чекали в гості дітей, готувались. Учні 7-В та 9-А класів разом зі своїми класними керівниками Куліковською А. П. та Філіпчук О. М. побачили досвідчених, професійних воїнів, були вражені їх скромністю  та гостинністю. Також школярі мали змогу поставити цікаві запитання про їхню нелегку щоденну службу. Солдати цікаво розповідали про стрілецьку зброю, гранатомети, міномети, про надання першої медичної допомоги під час поранення. Командир частини Якимчук Роман Анатолійович нагадав дітям про події, що відбувалися під час Великої Вітчизняної війни, розповів про героїв, які захищали Ковельщину від ворогів.

            На завершення пізнавальної екскурсії бійці пригостили учнів смачним узваром та пиріжками. Повертаючись додому, діти ділилися враженнями від побаченого  й почутого. А хлопці сказали, що обов’язково поповнять ряди Збройних сил України, бо відчули, що бути захисниками рідної землі – це  почесно й престижно. 

Переглядів: 492 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar