Головна » 2021 » Травень » 7 » "Земля - наш дім, а ми господарі у нім"
13:19
"Земля - наш дім, а ми господарі у нім"

У рамках тематичного періоду «Земля – наш дім, а ми господарі у нім» у ліцеї №11 м. Ковеля  була проведена низка заходів. Метою яких було виховувати  в учнів бережливе ставлення до багатств Землі, усвідомлення того, що Земля – наш спільний дім; стимулювати потребу школярів у самореалізації, самовираженні, у творчій особистісній та суспільно необхідній діяльності; виховувати гуманне ставлення до людей і природи.

Отож, для 1-11 класів було проведено загальношкільний проєкт «Великоднє диво». Для учнів початкової школи був  організований майстер-клас з виготовлення потрібних та корисних речей з пластику. Усі дітки дуже старалися й креативно виконували всі операції. Також був проведений конкурс малюнків «Життя планети у наших руках». З учнями  5-7 класів були проведені виховні години на  тему «Правильне сортування сміття», а також вони виготовляли   еко-торбинки багаторазового використання. Серед учнів 8-их класів був організований екологічний квест «За чисте довкілля». У чесній та напруженій боротьбі перемогла команда 8-Б класу. А також  учні 8-9 класів виготовляли плакати «Збережи природу, бо ти – її частинка». Із старшокласниками( 10-ті класи) було організовано онлайн засідання круглого столу з питання «Екологія навколо нас».

Сподіваємося, що кожен  з нас зробив висновок, що лише спільними зусиллями можна вирішувати глобальні екологічні  соціальні проблеми на нашій планеті!

Бережімо її, вона в нас одна!!!

Переглядів: 387 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar