Головна » 2021 » Листопад » 30 » Всесвітній день інформації
10:23
Всесвітній день інформації

26 листопада відзначається Всесвітній день інформації (World Information Day), який проводиться щорічно з 1994 року за ініціативою Міжнародної академії інформатизації (МАІ), що має генеральний консультативний статус в Економічній і Соціальній радах ООН і Світового інформалогічного парламенту (ВІП). В цей день в 1992 році відбувся перший Міжнародний форум інформатизації. Сьогодні Всесвітній день інформації відзначають у багатьох країнах світу, у тому числі й Україна.

Головна мета цього дня – навчити суспільство вміло користуватися даними, адже зараз в інтернет виливається багато неправдивої та неперевіреної інформації. Ті, хто вміє це робити, стають успішними людьми і досягають успіху в бізнесі.

 Лідери учнівського самоврядування  разом із соціалььним педагогом та практичним психологом провели заняття з елементами тренінгу "(Не ) дитячі стосунки online", засідання "круглого столу" з питання "Школа - простір без насилля", ділову гру "Чоловік і жінка - різні, але рівні",виховні перерви на паралелях 2-3 класів "Ця рука ніколи не вдарить" та інтерактивний урок "Подорож до країни Злагоди".А також був оформлений інформаційний куточок для батьків "Домашнє насильство".

Значення і вплив, який чинить інформація на людину досконально досі так до кінця і не вивчено. Цьому присвячуються численні дослідження, проводиться глибока наукова робота. Ті моменти, які вдається найбільш точно визначити, вказують на те, що інформація в тому чи іншому вигляді є одним з найголовніших компонентів взаємодії в природі людини і оточуючого нас світу.

Переглядів: 146 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar