Головна » 2023 » Грудень » 7 » Все буде Україна!
15:23
Все буде Україна!

   

У час, коли країна перебуває в надскладній ситуації, надзвичайно важлива підтримка громадян, їхня активна життєва позиція.

    Саме це відбулось в нашій країні, коли окупант (Росія) ступив на нашу землю. Увесь народ встав на її захист. І наші учителі, батьки, учні, всі працівники ліцею з перших днів повномасштабного вторгнення почали активно допомагати фронту. Діти робили обереги для воїнів, малювали малюнки.

   За останній рік провели 3 ярмарки, на яких було виручено 349 тисяч гривень. За ці кошти були закуплені два генератори і відправлені для бійців на передову, один дрон Мавік- 3, старлінк, виготовлено сотні зарядних станцій із сонячних панелей і також відправлено на фронт. Придбаний автомобіль , який відправили на передову з батьком нашого учня. Закуплявся також віск для окопних свічок, виготовили їх тисячі, а з настанням холодів в листопаді цього року відновили цю роботу.

    Працівники закладу створили касу допомоги фронту, куди щомісяця вносять певну суму. На ці гроші закупляємо матеріал та основу для сіток хлопцям на передову. Маємо контакти бійців, які замовляють сітки, свічки, інші необхідні речі напряму. З ними контактують наші педагоги- волонтери.

Ми в ліцеї працюємо над питанням забезпечення дронами- камікадзе бійців на передовій.

    Тісно співпрацюємо із нашими польськими друзями із міста Бжег Дольни. За час, коли триває війна, учитель-волонтер здійснив 13 поїздок до Бжега Дольного. Привозив ліки, медичне обладнання, продукти, сонячні панелі , які передавали наші друзі. А потім все це відправлялось адресно на передову.

    06.12.2023 р. в Народному домі «Просвіта» відбувся захід з нагоди Міжнародного дня волонтера, на якому колектив нашого ліцею був нагороджений Подякою міського голови Ігоря Чайки за патріотизм і завзятість, згуртованість і громадянську активність задля підтримки ЗСУ, допомоги захисникам України, вагомий внесок у наближення перемоги та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

    Але війна продовжується, не втомлюймося допомагати ЗСУ, використовуємо усі можливості, щоб прискорити Перемогу над окупантом.

Слава Україні!

 

 

Переглядів: 117 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar