Головна » 2018 » Квітень » 3 » Вінок шани Лесі Українці
10:32
Вінок шани Лесі Українці

  
   В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє людство. До них належить ім'я великої української поетеси Лесі Українки,  ювілей якої з початком весни відзначає весь народ України.

   В актовій залі нашої школи в понеділок 26 березня відбувся захід «У вінок шани Лесі Українці», приурочений  147-ій річниці від дня народження поетеси. Виховний захід підготували та провели учні 8-Б класу та їхній класний керівник Рубчук  Т. М.

   Відповідну святкову атмосферу заходу створювали ведучі Ярош Ярослава та Валерко Владислав. Зворушливе декламування віршів Лесі Українки продемонстрували Самчинська Софія, Лазарчук Анна,
 Кучабська Ксенія та Свиридюк Катерина. Також зі сцени лунали пісні у виконанні Назарук Єлизавети та Нікітюк Тетяни. Учні, батьки та вчителі закладу розіграли п’єсу з життя поетеси. Зачарувала присутніх Чорна Анастасія, яка майстерно відтворила образ самої Лесі. Естетичне задоволення отримали глядачі від танцювальної композиції «Лілея», майстерно виконаної учнями нашої школи- учасниками танцювального колективу «Пірует». До уваги присутніх у залі було запропоновано слайдову презентацію (автор Федорук О.П.)

   Глядачі із захопленням спостерігали за чудовим дійством на сцені. не залишився байдужим  до палкого слова нашої землячки.

Вовік преславна будеш,Українко,

Чарівна Лесю,сильна духом жінко,

Провіснице світанків голубих.

Крізь років плин і весен вирування.

Крізь днів новітніх буйне квітування

В серцях нащадків голос твій не стих.

Підготували учні 8-Б класу

 

 

Переглядів: 557 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar