Головна » 2022 » Серпень » 7 » Ви тримаєте фронт, ми тримаємо тил. Разом до Перемоги
12:21
Ви тримаєте фронт, ми тримаємо тил. Разом до Перемоги

Шостий місяць в нашій країні іде повномасштабна війна. Україна, стікаючи кровю, виборює свою незалежність. Кожен свідомий українець старається зробити все можливе, щоб наблизити перемогу над агресором, допомогти воїнам, які проходять через пекло безпосередніх  бойових дій.

    Працівники Ліцею №11 м. Ковеля з перших днів війни активно долучилися до допомоги біженцям зі сходу та півдня України, яких війна вигнала з рідних домівок: поселяли в закладі, приносили одяг, продукти, готували їжу, допомагали знаходити житло, роботу, окремих вивозили до Польщі. Жителі селища теж активно допомагали. Всі гуртом сплели сотні метрів захисної сітки. Учні малювали малюнки, плели обереги, готували смаколики.

   Кожен із нас розуміє, як важливо рідним почути від батька сина, чоловіка, які воюють на передовій, звістку що він живий, здоровий, у нього є все необхідне. Також і воїни-чоловіки хочуть знати, як у них дома: як діти,  дружина, батьки. Але на передовій досить часто немає можливості підзарядити від електромережі мобільні телефони, рації, павербанки.

І тому вже в квітні в нашому Ліцеї почали виготовляти зарядні пристрої для ЗСУ,  які працюють завдяки сонячній енергії.

Працівники ліцею (педагоги, персонал) зібрали значну суму грошей, за які періодично закупляються сонячні панелі. Разом із партнерами з м. Бжег Дольний ( Польща) доставляються панелі до нашого закладу з Німеччини. Для виготовлення пластикових деталей придбали 3d принтер.

Вчителі трудового навчання , фізичної культури  . перетворюють панелі в зарядні пристрої. Вчителі обслуговуючої праці шиють переносні сумки. На днях була передана на схід СОТА зарядна сонячна панель.

     Геогріфія відправлень зарядних панелей досить широка. Про роботу наших колег знають бійці ЗСУ, телефонують. Потреба в панелях досить суттєва. Тому залучаються значні кошти, які надає Ковельська міська влада.

Переконані, що всі разом допоможемо воїнам якнайшвидше вигнати ворога з нашої землі і святкуватимемо нашу бажану Перемогу!!!

Молимо Бога, щоб всі, хто боронить нашу країну, повернулися додому живими і здоровими.

Тримаємо стрій і віримо в ЗСУ! Слава Україні!

 

Переглядів: 165 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar