Головна » 2021 » Лютий » 21 » Вчитель року 2021
16:12
Вчитель року 2021

Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».

15-18 лютого 2021 року на базі Волинського ІППО  відбувся фінальний етап ІІ  (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Трудове навчання». Членами фахового журі конкурсу виставлено бали та ознайомлено з результатами випробувань учасників конкурсу

Щиро вітаємо нашого учителя , Понедільник Романа Миколайовича, який за рішенням фахового журі виборов третє місце.

Понедільник Р.М.. –  не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять його учні і він їх любить, з теплотою відноситься до своїх колег. Ще одна риса властива Роману Миколайовичу – вміння бути сучасним. Він постійно поглиблює свої знання,  використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.

Педагогічний та учнівський колективи Ліцею щиро вітають Романа Миколайовича!

Шановний Роман Миколайович, нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.

Ми раді Вашому успіхові у цьому конкурсі, бажаємо, хай успіх і надалі супроводжує Вас у педагогічній праці та особистому житті.

 

Переглядів: 268 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar