Головна » 2014 » Вересень » 24 » Уроки мужності
09:08
Уроки мужності

Минулого тижня у НВК «ЗОШ №11-ліцей» м. Ковеля відбулася зустріч школярів із бійцями, які відправляються в зону дій АТО. Ці безстрашні чоловіки служать у Луцькому прикордонному загоні. Прилучившись до всеукраїнської акції «Замість букета на 1-е вересня пожертвуйте військовим в зоні АТО», учні та навчальний колектив зібрали кошти, на які було закуплено п’ять маскувальних костюмів «Кікімора» для нічних снайперів.

На заході також були присутні голова районної ради Верчук В.В., начальник управління освіти Бичковський В.В.,  директор акціонерного товариства «Ковельсільмаш» Заїкін М.М.

 На зустрічі панувала тепла, дружня атмосфера, школярі отримали ґрунтовні відповіді на свої питання. Діти вирішили підтримати бійців, подарувавши їм обереги-браслети,  виготовлені власними руками. «Наше головне завдання — аби в цей нелегкий для країни час реальними справами робити все можливе, щоб бойовий дух військових був на висоті. Щоб воїни знали, що цивільне населення сьогодні поруч з ними та розраховує на їхню стійкість та мужність у боротьбі за Україну», — наголосила директор школи Сидорук Г.О.. Президент шкільної республіки Кудлай Юлія продекламувала захоплюючий вірш «Звитяжна моя Україна». Прощаючись, усі побажали захисникам держави перемоги і швидкого повернення додому.

Збір допомоги військовослужбовцям української армії продовжується. Не будь байдужим! Долучайся!

Переглядів: 746 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar