Головна » 2018 » Грудень » 13 » У нас в гостях.
11:00
У нас в гостях.

12 грудня 2018 року школа-ліцей приймала делегацію директорів шкіл Маневицького району на чолі з начальником управління освіти Книш Валентиною Леонтіївною.

Знайомство гостей із закладом, роботою педагогічного, учнівського колективів відбувалося у форматі дружньої зустрічі.

 

Директор школи, Сидорук Г.О. спочатку познайомила учасників делегації з історією закладу, його надбаннями, традиціями, розповіла про основні напрямки розвитку освітнього середовища на даний час.

Після цього директори познайомилися із умовами, створеними для п’яти перших класів закладу, згідно вимог нової української школи.

Освітяни із Маневич цікавилися і матеріально-технічним забезпеченням закладу. З цікавістю вони оглядали всі кабінети. Особливо були вражені кабінетами англійської мови, актовою залою, кабінетом історії, української мови (№48), хімії, фізики та багатьма іншими. Учні з цікавістю спостерігали як гості фотографують в кабінетах те, що, можливо, захочуть зробити в своїх школах.

В школі проходили уроки згідно розкладу, тож заходячи в кабінети, директори мали змогу поспілкуватися з дітьми та педагогами, отримати відповіді на питання, які їх цікавили, від учнів та вчителів.

Упродовж зустрічі панувала доброзичлива атмосфера співпраці та взаєморозуміння.

На завершення гості щиро дякували за надану їм можливість познайомитися з роботою нашого навчального закладу.

Прес-центр

Переглядів: 606 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar