Головна » 2023 » Березень » 6 » У Мавки гостини дарують щастя незабутні хвилини
09:57
У Мавки гостини дарують щастя незабутні хвилини

Багата наша волинська земля на талановитих людей. Серед них – письменники, поети, які прославили наш край та оспівали його в своїх чудових творах, зокрема видатна поетеса, наша землячка, Леся Українка.

27 лютого працівниками шкільної бібліотеки було проведено чайну церемонію в літературній обробці « У мавки гостини дарують щастя незабутні хвилини» присвячену 152 річниці з дня народження української поетеси Лесі Українки з учнями 5-А класу.

Бібліотекарі підготували цікаву та змістовну інформацію про життя та творчість геніальної поетеси: біографія, нелегкий творчий шлях, захоплення, «гілка щастя»,відеопрезентації . Слухачі поринули в поезії, написані Лесею Українкою.Читці декламували вірші «Надія», «Вишеньки», «Як дитиною бувало», «Мамо,іде вже зима»,»Конвалія»,»Надія».Також брали участьу грі «Ягідка щастя для малої Лесі- це…»,писали свої побажання під час акції «Кольорові ароматні листи». Школярі з цікавістю дивились уривок із драми-феєрії «Лісова пісня», зустріч Лукаша і Мавки, яку талановито зіграли Артем Кривальчук і Соломія Касянюк.

Вкінці всі присутні мали нагоду насолодитись чаєм із пахучих лісових трав від Мавки. Проведений  захід  покликаний  привернути увагу сучасної молоді до постаті Лесі Українки, активізувати її творчий спадок, який став надбанням світової класичної літератури.

Переглядів: 66 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar