Головна » 2014 » Травень » 15 » Тих днів не стерти з пам’яті людської…
12:18
Тих днів не стерти з пам’яті людської…

День Перемоги є всенародним святом в Україні. У кожному селі і місті жителі України віддають данину пам'яті полеглим воїнам, вшановують живих учасників Великої Вітчизняної війни.

Учнівський та педагогічний колективи нашого навчального закладу не залишились осторонь святкування 69 річниці з Дня Перемоги. 7 травня вчителі та учні 3-Б (класовод Хлуд О. О.) та 4-В (Камінська Н. О.) класів підготували та провели урок пам’яті «Тих днів не стерти з пам’яті людької», на який запросили гостей:  учасника бойових дій Батраченко Марію Павлівну та дитину війни Столярчук Ніну Пантеліївну. Ветерани поділилися з присутніми спогадами про ті суворі часи, відповіли на питання учнів, слухали вірші та пісні у виконанні дітей. Упродовж свята панувала дружня і тепла атмосфера.

Продовжилося святкування панахидою, яка пройшла 8 травня на території  центрального кладовища  міста, у якій взяли участь вчителі школи та учні 9-Б класу.

Як і щорічно, в День Перемоги,  волонтери  нашого навчального закладу відвідали ветеранів за місцем проживання, прийшли 9 травня на мітинг-реквієм до меморіалу Слави, де палає вічний вогонь пам’яті про загиблих у війні.



 

Переглядів: 683 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar