Головна » 2017 » Грудень » 27 » Світ навколо тебе - без насильства
12:04
Світ навколо тебе - без насильства

        

   З метою подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Ось і в нашому навчальному закладі  дана акція стартувала в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, у рамках якої було проведено ряд заходів: тематичні тренінги, виховні години, профілактичні бесіди, конкурс плакатів тощо.

Задля того, аби проінформувати батьків про жорстокість дітей, що набуває масовості, було проведено батьківський всеобуч на тему:

 « Шкільний булінг: міф чи реальність?».

         Учні початкової школи також долучилися до цієї акції, створивши макет планети з метеликів синього кольору, що символізував супротив насильству.

         Логічним завершенням акції було проведення цікавої та популярної розваги – квесту, у якому взяли участь учні 9-10 класів. Гравцям пропонувались різноманітні загадки й підказки, за допомогою яких вони переходили від однієї точки заданого маршруту до наступної, отримуючи за це приємні сюрпризи. Учасники успішно пройшли всі етапи змагання й отримали від цього максимальне задоволення та безліч позитивних вражень. Перемогу в цьому тематичному квесті здобули учасники 9-Б класу.

 

Переглядів: 410 | Додав: Zagon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar