Головна » 2020 » Вересень » 25 » СПОРТ - РУШІЙНА СИЛА!
12:19
СПОРТ - РУШІЙНА СИЛА!

         

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня  Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше — популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура для людини є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму.

З цієї нагоди  з метою залучення дітей  до активного способу життя, рухової активності в закладі у період з 14.09. по 25.09. 2020р. було організовано ряд спортивно-розважальних заходів.

Так для учнів 5-6-их класів проводилась спортивна естафета, у ході якої діти проходили через лабіринт, пересувались з м’ячем, імітуючи ходу пінгвінів; удосконалювали влучність, попадаючи у ціль; розвивали швидкість і точність рухів під час бігу з ракеткою і тенісним м’ячем.

           За результатами естафети І місце здобув 6-Бклас, ІІ місце отримав 6-Г клас та ІІІ місце – 6-А клас.

        Для учнів 7-их класів були організовані змагання з мініфутболу, у підсумку І  місце посів      7-А клас, ІІ місце – 7-В клас, ІІІ місце – 7-Б клас та ІV місце – 7-Г клас.

Четвертокласники взяли участь у спортивній розвазі «Веселі старти», перемогу здобув здобув 4-Бклас, ІІ місце посів 4-В клас, та ІІІ місце розділили 4-А та 4-Г класи.

Також протягом даного періоду з учнями були проведені бесіди на тему: «Спорт об’єднує людей» про вплив спорту на виховання моральних якостей особистості, особливо таких, як взаємопідтримка, взаємоповага та толерантність.

Нехай щастить усім, для кого спорт – професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя. Щиро бажаємо кожному, щоб заняття спортом спонукали нас бути кращими і досягати більшого.

Вдалих усім стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 241 | Додав: klimuk_natashenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar