Головна » 2014 » Березень » 14 » Шлях до гармонії
15:22
Шлях до гармонії

«Акмеологічні підходи до управління системою виховної роботи: шлях до гармонії» - тема міського семінару заступників директорів з виховної роботи, який пройшов на базі нашого навчального закладу 11 березня 2014 р.

З 2009 року наш заклад  розпочав науково-експериментальну роботу з питання «Акмеологічний підхід до управління навчальним закладом». На даний час педагоги НВК мають багато напрацювань в цьому напрямку в плані навчання і виховання учнів, якими охоче поділились на семінарі з освітянами міста.

Розпочав семінар Вознюк В.С., доцент кафедри управлінської діяльності ВІППО, науковий керівник дослідно-експериментальної діяльності, який ознайомив присутніх з інноваційними підходами до управління системою виховної роботи,  акцентуючи увагу на досвіді та перспективах.

Також в ході семінару своїми досягненнями  в акмеологічному напрямку поділились заступник з ВР Сметюх А.М. з питання «Впровадження акмеологічних підходів в роботу навчального закладу», класний керівник   11-А класу Рубчук Т.М. з питання «Акмеологічні підходи до формування життєвих компетентностей учнівської молоді», а також презентував свою діяльність як президента учнівської республіки учень 11-А класу Ярош Ілля.

На практичному занятті з елементами тренінгу, яке провела завідувач міського методичного кабінету Верчук С.С., учасники з’ясовували роль заступника директора з ВР у створенні сприятливого психологічного клімату в навчальному закладі, отримали практичні поради щодо розв’язання конфліктних ситуацій, а також намагались створити модель акмеологічної школи.

А більш детальні результати участі закладу у науково-дослідному експерименті у березні буде представлено на міській конференції за участю керівників і заступників директорів навчальних закладів міста.

Переглядів: 671 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar