Головна » 2018 » Грудень » 6 » Шкільний огляд- конкурс пісні та строю
11:06
Шкільний огляд- конкурс пісні та строю

Уже традиційним у  нашому закладі стало проведення напередодні Дня Збройних Сил України огляду-конкурсу патріотичної пісні та строю. Даний захід має на меті формування в учнів високої соціальної активності та патріотизму, вірності своїй Вітчизні; підвищення престижу і розвитку мотивації у молоді до державної військової служби; виховання дисциплінованості та організованості.

Цьогоріч, 04 грудня, учнівські рої з числа учнів 9-11-их класів демонстрували виконання стройових прийомів на місці за поданими командами; проходження стройовим кроком у колоні з піснею; теоретичні знання з основ безпеки життєдіяльності.

На огляд журі у складі директора Сидорук Г.О., заступника директора з виховної роботи Сметюх А.М., вчителя фізичної культури Літвінчука М.В., командира Національної Дружини м. Ковеля Бєліка Артура, офіцера відділу комплектування Ковельського міськрайонного військового комісаріату Гарасимківа В.В. свої виступи представили:

рій «Патріоти» (9-А клас), командир Лазарук Ольга;

рій «Червона калина» (9-Б клас), командир Ярош Ярослава;

рій «Гайдамаки» (9-В клас), командир Коришко Єлизавета;

рій «Юні патріоти» (10-А клас), командир Торбич Вікторія;

рій «Соколи» (10-Б клас), командир Нікітюк Тетяна;

рій «Сокіл» (11-А клас), командир Максімчук Дмитро;

рій «Орел» (11-Б клас), командир Мизовець Олександра.

Журі оцінювало виступ кожного класу за такими критеріями: чіткість дій командира рою, виконання стройових прийомів, проходження стройовим кроком з піснею, зовнішній вигляд учасників, а також знання правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях.

У підсумку І місце здобув рій «Червона калина» (9-Б клас), ІІ місце – рій «Юні патріоти» (10-А клас), ІІІ місце – рій «Сокіл» (11-А клас). Звання «Кращий командир» отримали Ярош Ярослава (9-Б клас) та Коришко Єлизавета (9-В клас).

Варто відмітити, що усі класи віднеслись досить відповідально до участі у даному конкурсі: підібрали для виконання гарні патріотичні пісні, продумали речівки, підготували відповідну форму. Основний тягар з підготовки учнівських роїв взяли на себе вчитель предмету «Захист Вітчизни» Гаврилюк М.Я., вчителі фізичної культури Жук Р.Г. та Михайлюк А.П., і , безумовно, класні керівники, за що їм – велика вдячність.

Почуття захвату переповнювало учнів-глядачів, коли вони спостерігали за виступами своїх однолітків, і почуття гордості – вчителів, які бачили в своїх учнях майбутніх захисників. Саме за такою молоддю – майбутнє держави. Але так хочеться вірити в те, що отримані навики стройової підготовки знадобляться юнакам та дівчатам лише на святкових парадах…

            

Переглядів: 982 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar