Головна » 2020 » Січень » 17 » Різдвяний вертеп
14:31
Різдвяний вертеп

     

     Український народ багатий на національні обряди та традиції. Першим та одним з найвеличніших свят зимового циклу є Різдво Христове. Яке Різдво без Української колядки та вертепу? Різдво Христове- це одне з найважливіших християнських свят в році, яке сповіщає про народження нашого Спасителя, Месію, який приніс людству розуміння любові. Традиційно в Україні Різдво є родинним святом, яке асоціюється з молитвою, кутею, пампухами, колядою та вертепом. Вертеп та колядники споконвіку вважалися вістунами добра, щастя та миру.

     Різдво – це улюблене свято всіх дітей. І саме вони ще заздалегідь із радістю і захопленням вивчають колядки, щоб згодом прославляти народження Христа. З особливим трепетом до різдвяного дійства готувалися й учні ЗЗСО ліцею №11 міста Ковеля.

     Протягом 16-17 січня вони вітали шкільну родину із Різдвяними святами. взяли Активну участь взяли  учні 5-11 класів разом із класними керівниками. Щоперерви біля новорічної ялинки було людно, гамірно. Звучали колядки й щедрівки, линули щирі побажання. Глядачі отримали масу задоволення, гарний настрій, море позитивних вражень.

    Хотілося б подякувати всім за подаровану атмосферу душевного тепла, а ще -побажати кожному віри в добро, бо людина з чистою душею, хорошими справами отримає радість, додаткові сили й непереможний дух!

Переглядів: 385 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar