Головна » 2019 » Вересень » 2 » Пролунав Перший дзвоник
19:33
Пролунав Перший дзвоник

    1 вересня - свято початку нового навчального року. Це  найочікуваніший день для тих, хто вперше переступив шкільний поріг – першокласників.  У  школі урочиста лінійка традиційно розпочалась із Гімну України у виконанні духового оркестру та вітального слова директорки Галини Сидорук.

«Сьогодні всі дороги ведуть до школи. Тому, що це свято не тільки дітей, а свято кожної родини. Хочеться, щоб навчання в нашому ліцеї учням приносило радість, батькам - спокій, вчителям - творчість, усім — успіх», – зазначила Галина Олексіївна.

    Урочистий захід відвідав міський голова Олег Кіндер.
    Найбільше уваги сьогодні було першокласникам. Цьогоріч понад 100 хлопчиків та дівчаток вперше прийшли в школу. Їх виступ надав святу особливої врочистості. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.
   Відкрити новий навчальний рік та продзвеніти Перший дзвінок надали честь переможцю у номінації «Учень школи» за підсумками 2018-2019 навчального року, одинадцятикласнику Дмитру Дем’янику та новачку у «країні знань» Іванці Козулі.
          
  

Переглядів: 409 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar