Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Привітання людей похилого віку
14:41
Привітання людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН.

День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Цей день не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку ЗЗСО ліцей №11 привітали людей похилого віку. Учні принесли трав’яний чай, солодкий медок та запашну випічку.

Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомагати, за гідний приклад для наслідування.

  Тож, бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Переглядів: 207 | Додав: klimuk_natashenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar