Головна » 2021 » Червень » 14 » Привіт літо літечко!
13:33
Привіт літо літечко!

Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість відпочити  від уроків, вдосталь поспілкуватися з друзями. Це пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

9 червня у ЗЗСО «Ліцей №11 м.Ковеля» розпочав роботу пришкільний табір з денним перебуванням «Живчик». Цього ж дня  у таборі був проведений  день знайомств. Діти ознайомились з режимом роботи табору,  вивчали загонові пісні та речівки, розважались на свіжому повітрі.

Другий день пройшов під назвою «Безпека життєдіяльності». Діти взяли участь у тематичному  квесті «Допоможи другу», якій дав можливість оволодіти життєвими навичками безпечної для життя і здоров'я поведінки у повсякденному житті. Також відбулася екскурсія  в пожежну частину. На завершення дня школярі поділилися своїми враженнями на папері через малюнок.

Третій день – «День природи». Чудова погода дала дітям можливість сходити на екскурсію «Зелена стежина». На природі відбулися різні конкурси, де діти були залучені до спільної творчості і спілкування, розширили кругозір до пізнання навколишнього світу. Також учні взяли участь у вікторині «Можна – не можна».

На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

Переглядів: 255 | Додав: nataliaklimuk18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar