Головна » 2018 » Квітень » 23 » Присвячено Міжнародному Дню визволення в’язнів фашистських концтаборів
12:24
Присвячено Міжнародному Дню визволення в’язнів фашистських концтаборів

   
    Нещодавно учні 7-Б класу на чолі з класним керівником Грабовець  О. Л. нагадали присутнім про жахливі події 1941-1945 років, а саме про фашистські концтабори.
    Виступ, присвячено Міжнародному Дню визволення в’язнів фашистських концтаборів, який відбувся 18 квітня нинішнього року у НВК № 11 в актовій залі. Там зібралося багато учнів і вчителів, щоб разом згадати про цю глобальну трагедію. Сотні тисяч військовополонених та євреїв безжально загони СС знищували, не вагаючись ні на секунду. В залі панувала повна тиша.
   Учні 7-8-их класів захоплено слухали розповіді акушерок та дітей, які знаходились у концентраційних таборах, слухали вірші дітей про сім'ї, які залишились без рідних, про материні сльози, про дітей-сиріт тощо. На екрані телевізора з'являлись  світлини жахливих споруд – таборів смерті. Згадуючи, якими методами масово знищували людей, у глядачів наверталися сльози.
   У кінці виступу учениця 7-Б класу сказала: « Чим більше ми пам’ятатимемо про ці жахливі події, тим більше у нас шансів ніколи її не пережити». Ми дякуємо школярам за те, що вони не дають нам зaбути такі важливі моменти в історії.

Д. Гордун,
учень 7-Б класу





Переглядів: 760 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar