Головна » 2019 » Листопад » 18 » Посвята у першокласники
11:11
Посвята у першокласники

                                                                                               

        Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці , і для розваг та відпочинку. Два місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. Вони ще тільки починають крокувати стежиною знань, відчувати перші труднощі і перемоги, але вже сьогодні кожен з них з гордістю сказав: «Я вже школяр!».

       І, як винагорода за напружену працю, 14-15 листопада відбулося традиційне свято для молодших учнів – «Посвята у першокласники». Мета свята: створити атмосферу піднесеного насторою, розвивати пізнавальні інтереси, виховати позитивне ставлення до навчання, бажання гарно вчитися, сприяти згуртуванню дитячого та батьківського колективів. Вчителі початкових класів, Потішук Г.П., Хлуд О.О., Михалевич С.О, Літвінчук О.В. підготували цікаву конкурсно - розважальну програму свята. Захоплено учні та їх батьки спостерігали за справжнім дійством, що відбувалось в залі.

      Підтвердженням того, що діти стали справжніми школярами, стали символічні дзвіночки, які урочисто вручила директор школи Сидорук Галина Олексіївна. Впевнені, що перше своє свято в стінах рідної школи першокласники запам’ятають назавжди.

   Посвята відбулась , а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Країни Знань, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі та батьки. Хочеться побажати першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край.

Переглядів: 281 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar