Головна » 2019 » Листопад » 18 » Посміхнись світові і він посміхнеться тобі
12:16
Посміхнись світові і він посміхнеться тобі

     У всіх нас є багато спільного, чимало відмінного, але всіх нас об'єднує те, що ми всі — люди, що ми живемо на одній Землі, і нам слід жити так, щоб зберегти мир і спокій.

    18 листопада в ЗЗСО «Ліцей №11 м.Ковеля» відзначали Міжнародний день толерантності.

Для учнів початкової та середньої  школи були проведені інформаційні п’ятихвилинки, тренінгові заняття «Толерантність у нашому житті», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові.

Також соціальним педагогом серед учнів 1-11 класів був  проведений фотоконкурс  «Щира усмішка» на знак того, що «правила толерантності прості : привітність,  усмішка, повага»

     У рамках дня лідери організували акцію  «Чи живе в нашій школі толерантність?». Кожен учень отримав смайлик,   який символізував співдружність учнів, чесність та добропорядність.  А згодом  приєднали ці смайлики до куточків  толерантності в кожному кабінеті.

     Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі є місце законам добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. День  пройшов цікава та змістовно, у всіх був піднесений настрій.

Переглядів: 607 | Додав: alonarizko7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar