Головна » 2017 » Вересень » 6 » Перше вересня у нашій школі
14:15
Перше вересня у нашій школі
   
     Ранок першого вересневого дня у нашій школі наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Для проведення урочистої лінійки, присвяченої Дню знань, на подвір’ї навчального закладу зібралися педагоги, учні, батьки, представники влади і громадськості.
   Свято розпочалося із внесення Державного прапора. Шкільним оркестром велично виконано Державний гімн України. Директор школи  Сидорук Галина Олексіївна звернулась до присутніх із святковою промовою. Вона зазначила, що ми всі – одна велика родина. І сьогодні школа світиться щастям, бо на її поріг повернулися діти. Також вона привіталі наймолодших учнів 1-А (Денейчук І.В.), 1-Б класу (Сомська В.В.), 1-В класу (Мартинюк Л.А.), 1-Г класу (Хомік Н.В.), 1-Д класу (Шворобей О.Р.)  і майбутніх випускників 2018 року, учнів 11 класу ( Возняк О.А.), побажала їм успіхів в оволодінні знаннями, мирного неба, здійснення всіх бажань.
   Пролунали поетичні рядки з вуст наймолодших вихованців школи. У свою чергу одинадцятикласники  побажали своїм маленьким наступникам берегти традиції навчального закладу, примножувати своїми здобутками його успіхи.
   І ось, нарешті,   мелодія першого дзвоника сповістила: похід в Країну Знань розпочато! 
Переглядів: 634 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar