Головна » 2018 » Вересень » 19 » Передвиборча кампанія на посаду Президента школи
13:56
Передвиборча кампанія на посаду Президента школи

  Учнівське самоврядування – добровільна організація учнів навчального закладу, яка забезпечує право і надає можливість у межах Статуту здійснювати регулювання  управління справами, які належать до їхньої компетенції та в інтересах навчального закладу .
  І одним із найважливіших кроків, які ми найближчим часом зробимо в цьому напрямку будуть вибори Президента школи, які пройдуть 26 вересня 2018 року.
  18 вересня була зустріч з кандидатами на посаду Президента школи, для того, щоб поближче познайомитися, визначитися і зробити правильний вибір. Для цього і були проведені дебати.
  Кожному з кандидатів було надано 7 хвилин для виступу. Після чого кожен з опонентів мав можливість задати питання відносно передвиборчої програми кандидата. Пізніше учасники дебатів, присутні в залі, мали можливість отримати відповіді на свої запитання.
На посаду Президента школи претендує п’ятеро учасниць:
Виш Анастасія 10-А клас
Петровська Ірина 10-Б клас
Самчинська Софія 9-Б клас
Чорна Анастасія 9-Б клас
Ярош Ярослава 9-Б клас, які гідно захистили свої передвиборчі програми
   
З 18 вересня до 26 вересня 2018 року у нашій школі розпочинається підготовка до виборів та передвиборча кампанія кандидатів на посаду Президента школи. За цей час проходитиме передвиборча агітація шляхом як особистого спілкування кандидатів з виборцями, так і з використанням та розміщенням рекламних плакатів про себе. В виборах Президента школи беруть участь учні 8-11 класів та вчителі школи.

 Уважно придивіться до наших кандидатів. На вас, шановні учні, лежить відповідальність за майбутнє школи! Ми з Вами маємо обрати авторитетну людину , вимогливу до себе та до інших. Ознайомитися з передвиборчими програмами можна  у фойє школи. Голосування буде проведено  26 вересня 2018 року.
  
 
 
 
 

Переглядів: 10805 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar