Головна » 2020 » Жовтень » 2 » Осінні фантазії
09:40
Осінні фантазії

За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів.

Щорічно в нашій школі проходить конкурс-виставка осінніх композицій з природного матеріалу . У ній взяли участь учні 1-11 класів. Метою виставки є розвиток творчості серед учнів школи, виховання любові до рідної природи. Школярі творчо підійшли до такого заходу і створили оригінальні композиції на осінні мотиви.

  Матеріалами для втілення творчих фантазій були осінні дари природи: фрукти, овочі, мох, гриби, квіти, листя, гілки дерев, які допомогли створити яскраві букети, лісову поляну, казковий двір, фігурки тварин, ляльок, та багато інших захоплюючих виробів. Роботи, представлені на виставці, порадували всіх різноплановістю, креативністю, продемонстрували чарівне різноманіття багатогранної осені, а також подарували гарний настрій.

Дякуємо всім за участь у виставці та за свято, готуючись до якого можна проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені, запахом її дарів.

 

Переглядів: 663 | Додав: klimuk_natashenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar