Головна » 2014 » Листопад » 18 » Обласний семінар з польської мови
13:24
Обласний семінар з польської мови

13-го листопада на базі нашого НВК проходив обласний семінар вчителів польської мови на тему «Розвиток мовленнєвої компетенції учнів у процесі вивчення польської мови». У роботі семінару взяли участь 23 вчителі польської мови із різних шкіл області. Відкривала семінар методист ВІППО Брондарчук Л.М, яка ознайомила присутніх із програмою та завданням семінару.

Методист управління освіту виконавчого комітету Ковельської  міської ради Хлапук В.О. розповіла присутнім про вивчення польської мови учнями загальноосвітніх навчальних закладів м. Ковель. Директор школи Сидорук  Г.О. ознайомила гостей з історією нашого навчального закладу та його повсякденним життям.

У теоретичній частині семінару вчителі мали змогу прослухати виступ учителя польської мови Олексюк К.С, в якому вона розповіла про свої напрацювання у розвитку мовленнєвої компетентності учнів та ознайомитися з досвідом роботи вчителя польської мови, керівника шкільного Євроклубу Демчини О.С. у питанні співпраці нашого НВК із загальноосвітнім ліцеєм ім.. М. Оссолінського міста Бжег Дольни Республіки Польща.

У ході практичної частини учасники відвідали урок польської мови у 6 – А класі на тему «Великі міста України та Польщі. Краків» та виховний захід, приурочений до Дня Незалежності Польщі. Для гостей була проведена екскурсія у музей школи. 

Закінчився семінар обліком думок та вражень, пропозиціями щодо подальшої співпраці, які були висловлені кожним учасником.

 

Переглядів: 828 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar