Головна » 2018 » Грудень » 13 » Наші юні науковці
16:40
Наші юні науковці

Сьогодні Мала академія наук України – цілісна, багаторівнева система виявлення та відбору обдарованих дітей, забезпечення духовного, інтелектуального, творчого розвитку підростаючого покоління, створення умов для соціального та професійного самовизначення особистості, виховання майбутньої творчої та наукової еліти України.

Юні науковці – найкращі представники нового покоління. На їхніх плечах уже в найближчому майбутньому лежатиме відповідальність за долю країни.

13 грудня 2018 року у НВК «ЗОШ №11-ліцей» м. Ковеля відбувся шкільний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів наукового товариства «Пошук». Було представлено по 1 роботі від наукових секцій:

- математики – «Числа Фібоначчі як математичні моделі реальних життєвих ситуацій», учень 10-Б класу Дем’яник Дмитро, керівник Бешта Надія Яківна;

- хімія – «Вплив магнітного поля та домішок на ріст кристалів», учень 11-Б класу Петраков Юрій, керівник Ковалець Наталія Володимирівна;

- історичне краєзнавство – «Ковель: перспективи україно-польських євроінтеграційних процесів», учениця 9-В класу Клявзуник Людмила, керівник Возняк Олена Адамівна;

- правознавство – «Відповідальність батьків за неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», учениця 9-Б класу Костюк Катерина, керівник Кучук Наталія Петрівна.

Роботи учнів вирізнялися актуальністю, авторським підходом до викладання матеріалу та самостійним характером виконання. Усі учасники представили свої маленькі наукові дослідження, відкриття, з яких в цілому і складається наука.

Щиро вітаємо юних науковців з особистим досягненням на ниві науки. Дякуємо керівникам наукових секцій за плідну працю і любов до своєї справи.

Усім бажаємо успіхів у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Переглядів: 756 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar