Головна » 2022 » Серпень » 23 » Наш стяг- пшениця у степах під голубим склепінням неба!
09:21
Наш стяг- пшениця у степах під голубим склепінням неба!

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

День Державного Прапора України відзначають щорічно 23 серпня. Цього року День Прапора ми святкуємо 19-й раз. Звичайні громадяни України та діаспора, підприємства, державні установи та організації вивішують прапор України. Блакитні небеса над безкрайніми польовими просторами матінки України - відбиваються на гордому полотні нашого прапора.  Синій колір символізує небо, а жовтий - пшеницю. 

Цьогоріч учні та вчителі нашого ліцею долучились до акції "Ковель - жовто-блакитний". Територія закладу прикрашена кольорами державного прапора з особливою гордістю , адже любов до рідної країни тече у венах кожного з нас.

Нехай блакитне небо буде  мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай. Нехай наша країна росте і процвітає, прапор розвивається на вітрі і дарує добру надію українцям на щасливе життя.

Шануймо те, що нас об’єднує! З Днем Державного Прапора, Україно!

Переглядів: 107 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar