Головна » 2018 » Січень » 29 » НАЙКРАЩІ ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
10:53
НАЙКРАЩІ ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 29 січня, ми всі  щиро й сердечно, з побажаннями міцного здоров'я, мирного неба, незгасної творчої енергії вітаємо з Днем народження директора школи – Сидорук Галину Олексіївну. На її тендітних плечах лежить широке коло обов’язків. Вона вмілий керівник навчального процесу, незаперечний авторитет для колег, добрий наставник для дітей. Усе це поєднує в собі Галина Олексіївна. Наш керівник—справжній професіонал. Вона завжди толерантна, витримана, уміє не тільки керувати колективом, а й підтримати кожного у важку хвилину.
Шановна Галино Олексіївно! Вітаємо Вас із найприємнішим святом – днем народження. Від щирого серця бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у  домі, щоб на життєвому шляху не було ніяких перешкод, щоб мрії завжди збувалися й ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети. Вітаючи з цим світлим днем, бажаємо завжди приймати мудрі й справедливі рішення! Нехай вистачає Вам сил, здоров'я, терпіння на довгі роки. Нехай улюблена робота приносить тільки радість, а друзі, співробітники та трудовий колектив — лише  добрі нови-
    ни! Зичимо невичерпного здоров'я, невсипущої енергії, нових творчих здобутків, миру, добробуту в родині. Бажаємо, щоб у Ваших помислах та діях і надалі панувала мудрість, а у серці - добро й тепло від людської вдячності.
     
Нехай Ваша творча енергія й життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм плідно слугують шкільній родині, а в усіх справах супутниками будуть визнання, успіх, глибоке задоволення від праці!

    

ВАШІ РОКИ – ТО ВАШ СКАРБ,
ЇМ ЦІНИ НЕМАЄ.
КОЖЕН РІК БАГАТО ВАРТ,
ВСІ ПРО ЦЕ МИ ЗНАЄМ.
ВАШУ МУДРІСТЬ ЗНАЄМ МИ,
ЦІНИМО ВАШ ДОСВІД.
ШАНА В ВАС ПОМІЖ ЛЮДЬМИ
І ПОВАГИ ДОСИТЬ…
ТОЖ ПРИЙМІТЬ УКЛІН ВІД НАС,
ЩИРІ СЛОВА ШАНИ.
у ВСЯКИЙ ДЕНЬ і вСЯКИЙ ЧАС
ПИШАЄМОСЬ МИ ВАМИ!
МИРУ, ЗЛАГОДИ, ЩАСТЯ, ЛЮБОВІ ТА ДОСТАТКУ У ВАШОМУ ДОМІ.



Тож нехай у Новому році Вас чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Бажаємо Вам, Вашій родині святкового настрою, радості та Божої благодаті. Нехай надійний колектив підтримує й надихає Вас і надалі у всіх Ваших добрих справах, а Господь дарує многії та благії літа. 

    
  З повагою педколектив
                                    та учні школи!

 

Переглядів: 546 | Додав: danuscka3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar