Головна » 2017 » Травень » 8 » Міський семінар вчителів англійської мови
09:20
Міський семінар вчителів англійської мови

27 квітня у стінах нашого навчального закладу проходив міський семінар вчителів англійської мови. Учасники семінару зустрілися,щоб поділитися досвідом з питання креативної освіти як важливого компоненту для розвитку творчої особистості в процесі навчання англійської мови. Під час теоретичної частини семінару вчителі почули про креативний потенціал вчителів кафедри іноземних мов нашої школи та його використання у навчальному процесі для розвитку креативності учнів,про захоплення вчителів англійської мови навчального закладу і побачили зразки їх робіт.

Під час практичної частини вчителі міста відвідали майстер-класи своїх колег Жук Л.Л., Козулі М.С., Кужель Л.М., Сухомлін О.Х., які демонстрували креативні види діяльності для використання на уроках англійської мови.

Завершувався семінар творчим виступом учнів школи,рольовою грою «Казка для дорослих» та створення полотна вражень від  гостей семінару.

Атмосфера семінару була дружньою,теплою і звісно ж креативною. Гарні відгуки колег залишили приємний спогад про зустріч та надихають працювати ще з більшим ентузіазмом.

Переглядів: 643 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar