Головна » 2022 » Лютий » 16 » Ми сильні, коли разом...
15:06
Ми сильні, коли разом...

Ось уже кілька місяців усі ЗМІ тільки і говорять про повномасштабний наступ Росії на Україну. З осені 2021 р. Росія стягує до східних кордонів України свої війська. Дату вторгнення російських військ призначали то на кінець грудня. То на середину січня, то на 16 лютого…Психологічно усіма нами важко сприймаються такі повідомлення, бо усвідомлюємо, що війна- це страшно, тому що застосування сучасної зброї навряд чи дасть змогу вижити.

Президент у своєму зверненні до народу України сказав: «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу, ми зробимо його Днем єднання і покажемо усьому світові нашу єдність».

Відтепер щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання. Відповідний Указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави. Відповідно до Указу, в цей день будуть підняті Державні Прапори України на будинках і спорудах у всіх населених пунктах, а о 10:00 буде виконано Державний Гімн України.

Учні нашого ліцею з нагоди Дня єднання о 10.00 год. також долучились до виконання Гімну України, показавши цим самим, що українці - єдина нація, яка любить свою Батьківщину, яка ніколи не вміла здаватись і не збирається цьому вчитись.

Ми сильні, коли разом, тому єднаймося!

Переглядів: 150 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar