Головна » 2013 » Грудень » 25 » МИ - гідне продовження твоє, ліцею!!!
16:30
МИ - гідне продовження твоє, ліцею!!!
 
Іти вперед, нікуди не звертати
І на шляху всі труднощі долати.
Мріяти, навчатися, рости
З гарячим серцем до мети іти.
Уже стало доброю традицією щороку в нашому навчальному закладі проводити надзвичайно яскраве й урочисте свято – "Посвяту в ліцеїсти", якого з нетерпінням чекають і до якого завжди старанно готуються десятикласники.
Не став винятком і цей рік – 27 учнів склали клятву ліцеїста, пообіцявши гордо нести це високе звання та славити свій навчальний заклад.
На урочистість були запрошені вчителі, батьки та учні 8,9,11-их класів.
Розпочалося свято з щирих та напутніх побажань від директора закладу Сидорук Галини Олексіївни,яка у своєму вітальному слові нагадала нам про те, що носити звання ліцеїста – це велика честь та відповідальність.
А класний керівник Дудчик Надія Максимівна побажала, щоб ніколи нас не полишала спрага до знань і щоб ми стали гідними продовжувачами своїх попередників, бо нам є на кого рівнятися.
Після цього усі десятикласники отримали "Пам'ятку ліцеїста" та значок – емблему, які вручив наш президент Учнівської республіки Ярош Ілля.
Завершилося свято музичним привітанням у виконанні моїх однокласниць – Смітюх Олесі, Теребейчик Єлизавети та Корнійчук Анни. Також приємним подарунком став чарівний танець Букач Анни та Міщана Тараса, які є лауреатами та переможцями багатьох конкурсів.
Отож, сподіваюся, що десятикласники, які склали клятву ліцеїстів, гідно продовжуватимуть традиції навчального закладу, своїми знаннями примножуватимуть його здобутки, сумлінно навчатимуться, шануватимуть батьків і вчителів, докладатимуть зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Переглядів: 596 | Додав: eurocomp6716 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar