Головна » 2022 » Лютий » 18 » Добра багато не буває....
14:50
Добра багато не буває....

Всесвітній день спонтанного прояву доброти, який відзначається 17 лютого, — щире, чисте та світле свято, позбавлене усілякого політичного забарвлення та національних кордонів. Доброта — це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Тому виявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинен кожен. А День спонтанного прояву доброти – це чудова нагода ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.


  День спонтанного прояву доброти дає змогу зрозуміти, наскільки наші елементарні дії, вчинки важливі для інших людей: дякувати, посміхатись, подавати руку, говорити приємні слова, просити вибачення.
  От і ми з учнями нашого ліцею долучились до челенджу "Людина починається з добра", під час якого намагалися творити добро навколо себе, тим самим закликаючи інших бути толерантними, чуйними один до одного, дарувати позитив і посмішки.


  Щиро сподіваємось, що спонтанні прояви доброти стануть щоденною звичкою, а це обов`язково допоможе зробити світ добрим, світлим, приємним!

Відео можна переглянути тут 

Переглядів: 229 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar