Головна » 2023 » Жовтень » 6 » Ліцей приймає учасників конференції Асоціації освітніх керівників «Відроджені гімназії України»
10:35
Ліцей приймає учасників конференції Асоціації освітніх керівників «Відроджені гімназії України»

4 жовтня 2023 року наш ліцей гостинно приймав делегацію Асоціації керівників закладів освіти « Вроджені гімназії України ». 
28 керівників освітніх закладів із 16 областей України мали змогу ознайомитися із тим, як в умовах воєнного стану організовано навчання наших учнів та яку роботу вчителів з ліцею проводять в плані підготовки вихованців до самостійного життя.
В загальному  заклад презентувала директорка Сидорук  Г.О., яка розповіла про історію розвитку ліцею, досягнення учнів та педагогів, перспективи розвитку, волонтерську діяльність. 
Гості мали можливість ознайомитися з роботою творчих гуртків: розпису по тканині, паперової пластики, валяння картин з вовни. Керівники не просто спостерігали за роботою учнів та членів гуртків, але і самі на майстер-класах долучилися до роботи.
На завершення учні подарували гостям картини, виготовлені в згаданих вище техніках. 
При відвідуванні гуртка «Квадрокоптер» (виготовлення та керування різними типами дронів) усі отримали в подарунок підставку під телефон, виготовлену на очах у присутніх на 3D принтері.

Також була організована екскурсія по школі, де відвідувачі мали змогу побачити кабінети ліцею. Особливо всім припало до вподоби оформлення кабінетів англійської мови, як для старшої, так і для початкової ланки. Також відвідали гості музей історії школи. 
Подія відбулася в дружній, теплій атмосфері. Всі керівники щиро дякували за зустріч, за облаштування нашого освітнього закладу.
Серед гостей були директори, які приїхали з Донецької області, їхні школи на даний час в окупації. Були директори із шкіл, які постраждали під час бойових дій. Тому всі говорили, що ми щасливі, що маємо змогу працювати, а учні навчатися в нормальних умовах та висловлювали бажання чим скоріше повернутися до мирного життя в незалежній Україні.
Зустріч була цікавою і для нас, тому що директору розповідали про свої навчальні заклади, їхнє оснащення мультимедійною технікою, фінансування закладів, тощо.  Знайомство директорів Асоціації «Відроджені гімназії України » з нашими освітніми закладами Волині продовжиться в четвер та в п'ятницю.
               Прес-служба ліцею

Переглядів: 138 | Додав: sonikdmitruk11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar