Головна » 2013 » Квітень » 23 » КВК ДЮП-2013
10:13
КВК ДЮП-2013

ДЮП – це круто!

ДЮП – це клас!

ДЮП об’єднує всіх нас!

Бути рятівником дуже важка, але почесна робота. Влада заохочує молодь до цієї професії. Саме через це, на мою думку, вона влаштовує різноманітні фестивалі і конкурси. Одним із таких заходів є щорічний Всеукраїнський Фестиваль дружин юних пожежників.  

Команді з нашої школи була дана можливість представляти місто Ковель на цьому фестивалі на зональному етапі. Для того, щоб зібрати   команду, було проведено конкурс у школі. До неї ввійшли: Ярош Ілля, Селівончик Олександр, Місюра Іван, Філіпчук Олександр, Луцюк Юлія і Смітюх Олеся.

Було проведено багато репетицій, залучено вчителів-предметників, щоб показати нас якнайкраще. І от 11 квітня наша команда «НаSOSи» вирушила на зональний фестиваль ДЮП у смт. Стара Вижівка. У фестивалі взяли участь 8 команд: Ковеля, Ковельського р-ну, Старовижівського р-ну, Камінь-Каширського р-ну, Маневицького р-ну, Ратнівського р-ну та інших районів.

Усім сподобався наш виступ, журі давало схвальні коментарі, але в загальному результаті ми стали лише третіми. Ми звісно ж засмутились, але сподіваємось в наступному році стати першими. Переможцем цього  року стала команда Камінь-Каширського району «Палаючі серця».

На фестивалі панувала дружня атмосфера, учасники всіх команд відчували дружню підтримку глядачів. На жаль, все закінчилось дуже швидко і ми, трішки засмучені, але загалом задоволені повернулись з перемогою додому.


Переглядів: 1043 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
avatar