Головна » 2019 » Березень » 4 » Критичне мислення: модний тренд чи необхідність?
17:16
Критичне мислення: модний тренд чи необхідність?

28 лютого 2019 року на базі КЗ НВК «ЗОШ №11-ліцей» м.Ковеля відбувся семінар-практикум учителів історії з питання «Критичне мислення: модний тренд чи необхідність?». Роботу семінару координувала голова міської методичної комісії вчителів суспільних дисциплін Бруча Світлана Анатоліївна. У методичному заході взяли участь учителі історії та правознавства загальноосвітніх навчальних закладів м.Ковеля.

Зі вступним словом до учасників семінару звернулась директор НВК «ЗОШ №11-ліцей» м.Ковеля Сидорук Галина Олексіївна, яка привітала учасників заходу та презентувала роботу кафедри вчителів історії та правознавства.

У теоретичній частині учитель Гусак Руслана Анатоліївна ознайомила учасників семінару з особливостями проведення уроку в технології критичного мислення, детально зупинившись на його структурі і методиці.

Цікавими та корисними виявилися майстер-класи, проведені вчителями:

- Гусак Русланою Анатоліївною з питання складання та розв’язання історичного кросенсу та написання вільного висловлювання (есе) з метою формування критичного мислення у старшокласників;

- Возняк Оленою Адамівною з проблеми «Запитання як основний інструмент розвитку критичного мислення»;

- Кучук Наталією Петрівною з питання «Формування критичного мислення через прийом-гру „Шість капелюхів”».  

Під завісу заходу учасники відвідали інтелектуальне кафе «Чорна королева», де за філіжанкою кави у приємній невимушеній атмосфері підбили підсумки роботи семінару.

Переглядів: 426 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar