Головна » 2020 » Лютий » 18 » Ковалець Наталія Володимирівна – «Відкриття року».
15:15
Ковалець Наталія Володимирівна – «Відкриття року».

З 10 по 14 лютого 2020 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся другий, регіональний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Хімія».

Місто Ковель представляла переможниця зонального етапу конкурсу, вчитель хімії нашого навчального закладу Ковалець Наталія Володимирівна.

Разом з іншими 8 найкращими педагогами-хіміками з навчальних закладів Волині вона демонструвала свої вміння у таких випробуваннях: «Контрольна робота», «Практична робота», «Методичний практикум», «Урок» та «Хімічний експеримент», показавши свої знання з методики викладання предмету, професіоналізм у використанні в освітньому процесі сучасних методів, прийомів, форм і засобів роботи, у вирішенні розрахункових задач  та виконанні експериментального завдання. У ході проведення показового уроку Наталія Володимирівна продемонструвала методичну компетентність, науковий та творчий підхід, створила атмосферу взаєморозуміння та партнерських стосунків з учнями ліцею.

За результатами конкурсу Ковалець Наталія Володимирівна здобула перемогу у номінації «Відкриття року». Вітаємо! Щиро радіємо за свою колегу та бажаємо нових перемог і творчих злетів!

Переглядів: 404 | Додав: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar